Kan ägaren som hyr ut kräva att jag signerar ett kontrakt?

Ändrad den Tue, 26 Dec 2023 vid 12:26 PM

Eftersom uthyrning genom MyCamper innebär att ett hyresavtal skapas ska det inte vara nödvändigt att ytterligare kontrakt skapas. När en bokningsförfrågan är bekräftad av fordonsägaren och betalningen är utförd av hyraren, har parterna ingått i ett avtal.

Däremot är det upp till fordonsägaren att avgöra om andra avtal behövs, men detta ska ha informerats och vara överenskommet på förhand.