Hvad er udtjekning?

Ændret den Tue, 26 Dec 2023 kl. 12:34 PM

Udtjekningen sker, når lejeren afleverer køretøjet tilbage efter sin lejeperiode.

Lejeren afleverer køretøjet tilbage til udlejeren, til aftalt tid, på den sidste dag af lejeperioden. Ved længere forsinkelser, kan du som lejer blive debiteret for forsinkelsesgebyr af udlejeren.

Udlejeren starter udtjekning på samme måde som ved indtjekning. Hvis det er en autocamper, bliver kilometertal og brændstof niveau dokumenteret af udlejeren. Derefter inspicerer begge parter køretøjet, for at sikre at køretøjet er i samme stand, som ved starten af lejeperioden. Udlejeren dokumenterer evt. nye skader og defekter, hvorefter lejeren godkender disse på hjemmesiden. Kørte kilometer udover de inkluderede kilometer, bliver automatisk beregnet og tilføjet til udtjekningsformularen, derudover skal alle nye skader eller defekter også tilføjes og godkendes, medmindre I selv ønsker at løse det indbyrdes. Alle godkendte ekstraomkostninger og skader, vil blive taget ud af lejerens depositum. Når nøglerne er afleveret og udtjekningen godkendt af begge parter på hjemmesiden, er udjekningsprocessen færdig. Samtlige udbetalinger foretaget af MyCamper til både lejer og udlejer, kan tage mellem 5-10 hverdage, før de kan ses på kontoerne.