Vad är utcheckning?

Ändrad den Fre, 14 juni vid 11:30 F.M.

Utcheckning sker när hyraren återlämnar fordonet till ägaren efter sin hyresperiod.

Hyraren återlämnar fordonet till ägaren vid angiven tidpunkt på hyresperiodens sista dag. Vid längre förseningar kan du som hyrare bli debiterad en förseningsavgift av ägaren.

Om det är en husbil dokumenterar ägaren husbilens bränslenivå och körsträcka. Därefter inspekterar båda parter fordonets skick tillsammans för att säkerställa att fordonet är i samma skick som när det hyrdes ut. Fordonsägaren dokumenterar eventuella nya skador och hyraren godkänner dem via sitt konto på hemsidan.

Körsträcka utöver fria kilometer beräknas automatiskt här och ägare och hyrare kan även gemensamt komma överens om eventuella andra extrakostnader och dokumentera dem direkt för enklare betalningshantering. I så fall dras dessa av direkt från depositionen. När nycklarna har återlämnats och utcheckningen har godkänts av båda parter på hemsidan är utcheckningen slutförd.

Alla betalningar som görs från MyCamper till både ägare och hyrare tar mellan 5-10 arbetsdagar för att nå mottagarens konto.