Hur kan jag lägga till blockerade perioder i min kalender?

Ändrad den Fre, 16 feb. vid 1:48 E.M.

Att ta ett par minuter för att uppdatera din kalender kommer att gynna dig och även förbättra den övergripande upplevelsen för hyrare.

Du kan blockera perioder i din fordonsprofil. För att göra det måste du gå till "Mitt fordon" och sedan klicka på "Tillgänglighet":

Kalendern öppnas och sedan kan du klicka på "Lägg till blockerad period". Välj datum i kalenderns popup-fönster och klicka på Spara.

Dina blockerade datum visas i översikten här. Bokningsförfrågningar för blockerade perioder är inte möjliga. Glöm inte att spara.