Hvordan kan jeg tilføje blokerede perioder til min kalender?

Ændret den Fri, 16 Feb kl. 1:54 PM

Hvis du bruger et par minutter på at opdatere din kalender, vil det gavne dig og også forbedre den samlede oplevelse for lejerne.

Du kan blokere perioder i din køretøjsprofil. For at gøre det skal du gå til " Mit køretøj" og derefter klikke på "Tilgængelighed":

Kalenderen åbnes, og så kan du klikke på "Tilføj blokeret periode". Vælg datoen i kalenderens pop op-vindue, og klik på Gem.

Dine blokerede datoer vises i oversigten her. Bookingforespørgsler for blokerede perioder er ikke mulige. Glem ikke at gemme.