Miten voin merkitä ajoneuvoni varatuksi kalenteriini?

Muokattu Ke, 21 Helmi klo 3:53 PM

Muutaman minuutin käyttäminen kalenterin päivittämiseen on hyödyksi sinulle ja parantaa myös vuokraajien kokonaiskokemusta.

Voit merkitä ajanjaksoja varatuksi ajoneuvoprofiilissasi. Sitä varten sinun tulee mennä kohtaan "Oma ajoneuvoni" ja napsauttaa sitten kohtaa "Varauskalenteri":

Kalenteri avautuu ja voit napsauttaa "Lisää varattu ajanjakso". Valitse päivämäärät kalenterista ja napsauta Tallenna.

Varatut päivämäärät näkyvät yleiskatsauksessa täällä. Varauspyynnöt estetyille ajanjaksoille eivät ole mahdollisia. Älä unohda tallentaa.