Hvad hvis min bookingforespørgsel udløber, før jeg modtager et svar?

Ændret den Fri, 16 Feb 2024 kl. 02:12 PM

Hvis din anmodning udløber uden svar, kan du enten indsende den igen eller sende en besked til ejeren eller lede efter et andet køretøj. Vi arbejder på at forpligte ejerne til at svare på alle bookinganmodninger, men nogle gange kommer der ikke noget svar. Hvis du har brug for hjælp, kan du også kontakte os via e-mail (support@mycamper.com). Der er også køretøjer på MyCamper, som kan bookes øjeblikkeligt. Disse profiler er markeret med et lyn.

Som lejer kan du sende en bookingforespørgsel på et campingkøretøj og vil inden for 24 timer få at vide, om lejen finder sted eller ej. Hvis der stadig er mange spørgsmål, der skal afklares, kan ejerne også forlænge perioden.

Så snart en bookinganmodning sendt af dig er accepteret, er den bindende. Så længe reservationsanmodningen ikke er blevet accepteret af ejeren, kan du stadig trække den tilbage.