Ketkä saavat luoda käyttäjätilin MyCamperissä?

Muokattu Tue, 08 Aug 2023 klo 12:16 PM

Sinun täytyy olla vähintään 18-vuotias voidaksesi luoda käyttäjätilin MyCamperissä. Vuokraajan täytyy olla vähintään 23-vuotias voidakseen saada ajoneuvon vuokralle. Vuokraajan matkaseurueessa sen sijaan saa olla alle 18-vuotiaita, kunhan ajoneuvon omistaja hyväksyy sen. Tuemme tällä hetkellä suomalaisia, ruotsalaisia ja norjalaisia ajoneuvoja. Vuokralaisena sinun tulee olla rekisteröitynyt palveluumme ja pystyä esittämään henkilöllisyystodistus EU/ETA-maista, Iso-Britanniasta tai Sveitsistä.