Hvilke krav er der, for at kunne oprette en profil på MyCamper?

Ændret den Tue, 08 Aug 2023 kl. 12:16 PM

Du skal mindst være 18 år for at oprette en profil på MyCamper. Som lejer skal du dog være mindst 23 år, før at du kan leje et køretøj, dine medrejsende må selvfølgelig godt være under 18, så længe at dette er okay med udlejeren.

Du som lejer, skal have bopælsadresse og kunne vise legitimation fra et EU/EØS-land, Storbritannien eller Schweiz.