Vilka får skapa ett konto på MyCamper?

Ändrad den Mon, 04 Mar 2024 vid 04:16 PM

Du måste vara minst 18 år för att skapa ett konto hos MyCamper. Som hyrare måste du dock vara minst 21 år för att hyra. För fordon med MyCamper Omocom-försäkring krävs en minimiålder på 23 år för att hyra. Hyrarens resesällskap får däremot bestå av personer under 18 år, så länge det är godkänt i fordonsannonsen av ägaren.

För närvarande har vi stöd för schweiziska, svenska, norska, finska och danska fordon. Som hyrare måste du vara bosatt i något av följande länder som stöds:

Sverige

Norge

Finland
DanmarkÖsterrikeBelgien

Schweiz

TysklandSpanien
FrankrikeIslandItalien
LichtensteinLuxemburgMalta
NederländernaPortugalStorbritannien
IrlandGreklandTjechien
BulgarienKroatien
Cypern
EstlandUngernLettland
LitauenPolenRumänien
SlovakienSlovenien