Hva skjer hvis jeg avbestiller en bekreftet bestilling, og hvilke avbestillingsregler gjelder?

Endret Fri, 16 Feb ved 4:36 PM

Det er alltid mulig å avbestille en bekreftet bestilling. Finn ut hvordan du gjør det i denne artikkelen

Eieren kan velge hvilke avbestillingsregler som skal gjelde for kjøretøyet. Avbestillingsreglene som eieren kan velge mellom, er "Standard", "Fleksibel" eller "Strengt" i henhold til tabellen nedenfor:

Avbestillingsreglene for det bestilte kjøretøyet finner du enten på bestillingssiden under "Avbestilling" eller på kjøretøyets profil under "Avbestilling".