Hva skjer hvis jeg avbestiller en bekreftet bestilling, og hvilke avbestillingsregler gjelder?

Endret Fri, 16 Feb 2024 ved 04:36 PM

Det er alltid mulig å avbestille en bekreftet bestilling. Finn ut hvordan du gjør det i denne artikkelen


Eieren kan velge hvilke avbestillingsregler som skal gjelde for kjøretøyet. Avbestillingsreglene som eieren kan velge mellom, er "Standard", "Fleksibel" eller "Strengt" i henhold til tabellen nedenfor:



Avbestillingsreglene for det bestilte kjøretøyet finner du enten på bestillingssiden under "Avbestilling" eller på kjøretøyets profil under "Avbestilling".


Var denne artikkelen nyttig?

Så bra!

Takk for din tilbakemelding

Beklager at vi ikke kunne være mer til hjelp

Takk for din tilbakemelding

Fortell oss hvordan vi kan forbedre denne artikkelen.

Velg minst én av grunnene
CAPTCHA-verifisering er obligatorisk.

Tilbakemeldingen er sendt inn

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil prøve å rette på artikkelen