Hvordan kan jeg avbestille bestillingen min?

Endret Fri, 16 Feb 2024 ved 02:58 PM

For å avbestille en bekreftet bestilling må du gå til bestillingssiden din. Klikk på "Avbestilling". Der finner du en oversikt over avbestillingsreglene og kostnadene for bestillingen. Ved å klikke på knappen "Avbryt bestilling" avbestilles bestillingen.



Les mer om våre avbestillingsregler her.

Var denne artikkelen nyttig?

Så bra!

Takk for din tilbakemelding

Beklager at vi ikke kunne være mer til hjelp

Takk for din tilbakemelding

Fortell oss hvordan vi kan forbedre denne artikkelen.

Velg minst én av grunnene
CAPTCHA-verifisering er obligatorisk.

Tilbakemeldingen er sendt inn

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil prøve å rette på artikkelen