Hvilke forsikringer kan tilføjes til en booking dækket af Omocom?

Ændret den Fri, 27 Sep kl. 10:43 AM

Hos MyCamper giver vi lejere mulighed for at tilføje flere forsikringsprodukter til deres booking for at sikre, at de er dækket under deres rejse. Dette hjælper ikke kun med at beskytte dem, men giver også ejerne ro i sindet ved at reducere risikoen for skader på eller tab af køretøjet.

Valgfrie forsikringer med Omocom:

• Ulykkesforsikringen dækker ulykker inde i det lejede køretøj, f.eks. indvendige skader, tab af nøgler eller behov for tankrensning. Denne forsikring skal defineres som obligatorisk af ejeren.
  • Selvrisikoreduktionen sænker dit økonomiske ansvar i tilfælde af skade og reducerer det beløb, du skal betale pr. Skade:
    • Fra SEK 16 000 til SEK 3 000
    • Fra NOK 16 000 til NOK 3 000
    • Fra EUR 1 600 til EUR 300
    • Fra DKK 16 000 til DKK 3 00

Disse forsikringer kan tilføjes under bookingprocessen eller på et hvilket som helst tidspunkt, før lejeperioden begynder, hvilket giver fleksibilitet for lejere til at justere deres dækning efter behov. Ulykkesforsikringen kan kun tilføjes af ejeren. Som ejer kan du indstille ulykkesforsikringen som obligatorisk. Dette vil blive vist i køretøjets profil.