Hva er betalingsprosessen?

Endret Fri, 16 Feb 2024 ved 04:43 PM

Leietakeren sender betalingen, inkludert servicegebyret, til MyCamper med betalingskort som Visa og Mastercard. MyCamper behandler alle betalinger gjennom tredjepartsleverandøren Stripe*.

Når en bestillingsforespørsel gjøres mer enn 30 dager før innsjekking, betaler leietaker en forskuddsbetaling på 25 % av bestillingsbeløpet. Det resterende beløpet må betales minst 30 dager før innsjekkingsdatoen.

Du må betale depositumet på bestillingen tidligst 7 dager og senest dagen før innsjekking. MyCamper reserverer beløpet på kortet ditt frem til utsjekking. Les mer om depositumet her

Alle betalinger fra MyCamper til både eiere og leietakere tar mellom 5-10 virkedager å nå mottakerens konto.

*MyCamper bruker Stripe, en globalt anerkjent betalingsleverandør som opererer i 120 land. All informasjon som legges inn på MyCamper-nettstedet er kryptert og forblir konfidensiell og deles ikke med tredjeparter.