Betalingssystem

Endret Wed, 27 Dec 2023 ved 07:46 AM

Gjennom MyCampers betalingssystem kan du betale med de vanligste kredittkortene som Visa og Mastercard.

MyCamper bruker tredjepartsleverandøren Stripe for alle betalinger. Stripe er verdens tredje største betalingsleverandør og er etablert i 120 land. All informasjon som er angitt av brukere på MyCampers nettside, håndteres i kryptert form og blir ikke oppgitt til tredjeparter.

Hvis det tilkommer ekstrakostnader i løpet av leieperioden, for eksempel ekstra kjørte kilometer, bøter, bompenger eller egenandeler, trekkes de først og fremst fra depositumet. Hvis beløpet overstiger depositumsavgiften, fakturerer MyCamper deg som leietaker etterpå.

Alle innbetalinger fra MyCamper til eiere og leietakere bruker mellom 5–10 virkedager på å nå mottakerens konto.