Hvordan fungerer MyCampers betalingssystem?

Ændret den Wed, 27 Dec 2023 kl. 07:46 AM

Du kan gennem MyCampers betalingssystem betale med almindelige kreditkort såsom Visa eller MasterCard.

MyCamper benytter Stripe en tredjepartsleverandør til alle betalinger. Stripe er verden tredje største betalingsleverandør, og er etableret i 120 lande. Alle oplysninger, som vores brugere angiver på MyCampers hjemmeside, håndteres i krypteret form og videresendes ikke til tredjepart.

Hvis der opstår ekstraomkostninger under lejeperioden, som f.eks. ekstra kilometer udover de inkluderede, bøder, told eller erstatningspligtige skader, vil de i første omgang blive betalt gennem depositummet. Hvis beløbet overstiger depositummet, vil MyCamper efterfølgende fakturere de resterende omkostninger til dig som lejer.

Samtlige udbetalinger, som foretages af MyCamper, til både ejer og lejer, tager mellem 5-10 hverdage før, at de når modtagerens konto.