Hvordan håndterer MyCamper depositummet?

Ændret den Wed, 27 Dec 2023 kl. 07:50 AM

Depositummet betales ind til MyCamper lige inden din booking starter, og du vil modtage depositummet tilbage efter endt lejeperiode. Læs mere om bookingprocessen her.

Depositummet er til for at du og udlejeren, kan føle sig trygge under udlejningen. Ved udtjekning kan der registreres evt. ekstraomkostninger, der er blevet afholdt under lejeperioden. Disse ekstraomkostninger vil blive taget ud af depositummet, hvorefter at resten af depositummet vil blive tilbagebetalt, efter at udtjekningsformularen er blevet godkendt. Hvis ekstraomkostninger overstiger depositummet, vil MyCamper fakturere dig for resten af beløbet.

Udlejeren kan indberette ekstraomkostninger en tid efter udtjekning, hvilket kan medføre at du som lejer, senere kan faktureres for disse. Det kan f.eks. være omkostninger relateret til brændstof, told, bøder eller selvrisiko ifm. en skade, der er blevet afholdt under lejeperioden.

For at udlejeren kan kræve disse betalt, skal udlejeren indsende bevis for, at disse er blevet afholdt under lejeperioden. Det kan f.eks. være en kvittering for en ekstraomkostning, told eller bøde. Disse beviser skal indsendes senest seks måneder, efter at bookingen er blevet afsluttet.

Samtlige udbetalinger foretaget af MyCamper til både udlejer og lejer, tager mellem 5-10 hverdage, før de kan ses på modtagerens konto.