Hvornår skal jeg betale?

Ændret den Wed, 27 Dec 2023 kl. 07:48 AM

Når udlejeren har accepteret din booking, modtager du en e-mail med instruktioner om, hvornår du skal betale bookinggebyret. Bookinggebyret skal betales inden for 48 timer, fra at udlejeren har accepteret bookingforespørgslen, og det resterende lejebeløb skal betales senest 30 dage før lejeperiodens indtjekning. Depositummet kan du betale en uge før indtjekning, og skal senest betales dagen før check-in.