Hur ser betalningprocessen ut?

Ändrad den Fri, 16 Feb 2024 vid 04:44 PM

Hyraren skickar betalningen, inklusive serviceavgiften, till MyCamper med kort som Visa och Mastercard. MyCamper behandlar alla betalningar via tredjepartsleverantören Stripe*.

När en bokningsförfrågan görs mer än 30 dagar före incheckning betalar hyraren en handpenning på 25% av bokningsbeloppet. Det återstående beloppet måste betalas minst 30 dagar före incheckningsdatumet.

Tidigast 7 dagar och senast dagen innan incheckning måste du betala depositionen på din bokning. MyCamper kommer att hålla beloppet i bokningen fram till utcheckningen. Ta reda på mer om depositionen här

Alla betalningar som görs från MyCamper till både ägare och hyrare tar mellan 5-10 arbetsdagar för att nå mottagarens konto.

*Stripe, en globalt erkänd betalningsleverantör som är verksam i 120 länder, används av MyCamper. All information som användaren anger på MyCampers webbplats är krypterad och förblir konfidentiell och delas inte med tredje part.