Hvordan fungerer refusionsprocessen i tilfælde af en afbestilling?

Ændret den Fri, 16 Feb kl. 4:49 PM

I tilfælde af en afbestilling vil refusionen automatisk blive behandlet på det betalingskort, der blev brugt til bookingen via vores betalingsudbyder, Stripe.

Hvis du vil vide mere om vores afbestillingspolitik, kan du læse denne artikel.

Vær opmærksom på, at det kan tage op til 10 bankdage, før det refunderede beløb er synligt på din konto. Den nøjagtige varighed kan variere baseret på din specifikke banks politikker og behandlingstider.