Hur fungerar återbetalningsprocessen vid avbokning?

Ändrad den Fri, 16 Feb 2024 vid 04:12 PM

I händelse av en avbokning kommer återbetalningen automatiskt att behandlas på det kort som användes för bokningen via vår betalningsleverantör, Stripe.

Om du vill veta mer om våra avbokningsregler kan du läsa den här artikeln

Observera att det kan ta upp till 10 bankdagar innan det återbetalda beloppet syns på ditt konto. Den exakta tiden kan variera beroende på din banks policy och handläggningstider.