Er et depositum påkrævet i alle tilfælde?

Ændret den Fri, 16 Feb 2024 kl. 01:41 PM

På MyCamper har ejerne mulighed for selv at bestemme størrelsen på depositummet. Dette depositum tjener som en sikkerhedsforanstaltning og skal ikke nødvendigvis matche selvrisikobeløbet, men vi anbefaler det, især hvis du bruger din egen forsikring til udlejning. Hvis der opstår et erstatningskrav, beholder ejeren depositummet, indtil kravet er godkendt. Depositummet kan maksimalt tilbageholdes i 60 dage.

For skader, der er dækket af Omocom- eller Baloise-forsikring, refunderer ejeren depositummet, når forsikringsdækningen er bekræftet. Baloise opkræver selvrisikoen direkte hos lejeren. Hvis køretøjet er dækket af ejerens forsikring, tilbageholdes depositummet typisk for at dække selvrisikoen. Hvis skaden er mindre end selvrisikoen, vil depositummet blive refunderet.

I tilfælde, hvor den kilometergrænse, der er angivet i lejeaftalen, overskrides, eller køretøjet returneres urenset, kan depositummet blive brugt til at dække disse ekstra omkostninger.

Hvis du er ejer og ønsker at indstille eller ændre depositumindstillingerne, kan du klikke på "Mit køretøj", navigere til "Priser" og derefter få adgang til kategorien "Depositum", hvor du kan justere depositumbeløbet: