Är en deposition nödvändig i alla fall?

Ändrad den Fri, 16 Feb 2024 vid 01:35 PM

På MyCamper har ägarna flexibiliteten att själva bestämma depositionsbeloppet. Denna deposition fungerar som en säkerhetsåtgärd och behöver inte nödvändigtvis matcha självriskbeloppet, men vi rekommenderar det, särskilt om du använder din egna omfattande försäkring. Om en skada uppstår behåller ägaren depositionen tills skadan har godkänts. Depositionen kan hållas i högst 60 dagar.

För skador som täcks av Omocom eller Baloise försäkring, kommer ägaren att återbetala depositionen när försäkringsskyddet har bekräftats. Baloise debiterar självrisken direkt till hyraren. Om fordonet täcks av ägarens försäkring hålls depositionen vanligtvis inne för att täcka självrisken. Om skadekostnaden är lägre än självrisken återbetalas depositionen.

Om den kilometergräns som anges i hyresavtalet överskrids eller om fordonet återlämnas orengjort kan depositionen användas för att täcka dessa extra kostnader.

Om du är ägare och vill ställa in eller ändra depositionsinställningarna kan du klicka på "Mitt fordon", navigera till "Priser" och sedan gå till kategorin "Deposition", där du kan justera depositionsbeloppet: