MyCamperin Juhannus- suositteluohjelman ehdot

Muokattu Ke, 5 Kesä klo 10:32 AM

1. Suositteluohjelma on voimassa vain uusien omistajien julkaiseman ensimmäisen ajoneuvon osalta. Aiemmat MyCamperin omistajat eivät ole oikeutettuja osallistumaan ohjelmaan
  2. Ohjelma on voimassa 30. kesäkuuta asti. Vain ennen tätä päivämäärää julkaistut ajoneuvot, joissa on voimassa oleva suosittelukoodi, ovat oikeutettuja maksuun.
  3. Ajoneuvon on edelleen oltava listattuna maksun suorittamishetkellä.
  4. Käteiskorvaus siirretään 30-60 päivän kuluessa siitä, kun ajoneuvo on listattu.
  5. Jos suositteluohjelman väärinkäyttöä epäillään, MyCamperilla on oikeus pidättää maksu molemmille osapuolille tai veloittaa maksettu summa ajoneuvon omistajilta.
  6. Omistaja voi suositella useita ystäviä.