Vilkår og betingelser for MyCamper Juni-Henvisningsprogram

Endret Wed, 5 Jun ved 10:33 AM

1. Verveprogrammet er kun gyldig for det første kjøretøyet som publiseres av nye eiere. Tidligere MyCamper-eiere er ikke kvalifisert.
  2. Programmet er gyldig frem til 30. juni. Bare kjøretøy som er publisert før denne datoen med en gyldig henvisningskode, er kvalifisert for utbetaling.
  3. Kjøretøyet må fortsatt være registrert på utbetalingstidspunktet.
  4. Utbetalingen vil bli overført mellom 30 og 60 dager etter at kjøretøyet er lagt ut på nettsiden.
  5. Ved mistanke om svindel eller ondsinnet bruk av henvisningsprogrammet, forbeholder MyCamper seg retten til å holde tilbake betaling til begge parter eller å belaste den utbetalte summen til kjøretøyets eiere.
  6. En eier kan verve flere venner.