Vilkår og betingelser for MyCamper Juni-henvisningsprogrammet

Ændret den Wed, 5 Jun kl. 10:32 AM

1. Henvisningsprogrammet er kun gyldigt for det første køretøj, der offentliggøres af nye ejere. Tidligere MyCamper-ejere er ikke berettigede.
  2. Programmet er gyldigt indtil den 30. juni. Kun køretøjer, der er offentliggjort før denne dato med en gyldig henvisningskode, er berettiget til en udbetaling.
  3. Køretøjet skal stadig være på listen på udbetalingstidspunktet.
  4. Tilbagebetalingen vil blive overført mellem 30 og 60 dage efter, at køretøjet er opført.
  5. I tilfælde af mistanke om svigagtig eller ondsindet brug af henvisningsprogrammet forbeholder  MyCamper sig ret til at tilbageholde betaling til begge parter eller opkræve det udbetalte beløb hos køretøjsejerne.
  6. En ejer kan henvise flere venner.