Hvilke betingelser skal jeg opfylde for at udleje mit campingkøretøj?

Ændret den Fri, 16 Feb kl. 4:52 PM

MyCamper byder velkommen til en bred vifte af køretøjer - hvad enten det er gamle folkevognsbusser, moderne autocampere, ombyggede vans, retro-campingvogne osv. - det betyder ikke noget.

Ud over motoriserede campingkøretøjer kan man også leje ikke-motoriserede campingvogne og tagtelte. Minimumskravet er, at der skal være sove- og madlavningsfaciliteter i køretøjet. Madlavningsfaciliteterne kan også være mobile.

Et andet vigtigt punkt, når man udlejer et campingkøretøj, er, at køretøjet er dækket af en forsikring. Køretøjsejere kan enten bruge deres egen kaskoforsikring (sørg i så fald for, at forsikringen omfatter betalt leje) eller vælge et af vores forsikringsprodukter. Schweiziske køretøjer er dækket af Baloise og nordiske køretøjer af Omocom.

Find mere information om forsikringerne her.