Vilka villkor måste jag uppfylla för att hyra ut mitt campingfordon?

Ändrad den Fre, 16 feb. vid 1:16 E.M.

MyCamper välkomnar en mängd olika fordon - gamla VW-bussar, moderna husbilar, ombyggda vans, retrohusvagnar osv. - det spelar ingen roll.

Förutom motordrivna campingfordon kan även icke-motordrivna husvagnar och taktält hyras ut. Minimikravet är att det ska finnas möjlighet att sova och laga mat i fordonet. Matlagningsmöjligheterna kan också vara mobila.

En annan viktig punkt vid uthyrning av ett campingfordon är att fordonet är försäkrat. Fordonsägare kan antingen använda sin egen heltäckande försäkring (se i så fall till att försäkringen täcker betald uthyrning) eller välja en av våra försäkringsprodukter. Schweiziska fordon täcks av Baloise och nordiska fordon av Omocom.

Mer information om försäkringarna hittar du här.