Villkor och bestämmelser för MyCampers Midsommar-värvning

Ändrad den Ons, 5 juni vid 10:31 F.M.

1. Värvningsprogrammet är endast giltigt för det första fordonet som publiceras av nya ägare. Tidigare MyCamper-ägare är inte kvalificerade.
  2. Programmet är giltigt till och med den 30 juni. Endast fordon som publicerats före detta datum med en giltig värvningskod är berättigade till utbetalning.
  3. Fordonet måste fortfarande vara registrerat vid utbetalningstillfället.
  4. Pengarna kommer att överföras mellan 30 och 60 dagar efter att fordonet har listats.
  5. Vid misstänkt bedräglig eller skadlig användning av värvningsprogrammet förbehåller sig MyCamper rätten att hålla tillbaka betalningen till båda parter eller att debitera det utbetalda beloppet till fordonsägarna.
  6. En ägare kan värva flera vänner.