Hvordan fungerer bestillingsprosessen på MyCamper?

Endret Fri, 16 Feb ved 2:44 PM

Det er to forskjellige metoder for å fullføre en bestilling på MyCamper: Bindende bestillingsforespørsel og Umiddelbar bestilling.


Bindende bestillingsforespørsel

Med dette alternativet sendes en bindende forespørsel for de ønskede datoene til eieren. I forespørselen kan leietakeren stille spørsmål til eieren og presentere reiseplanene sine. Hvis eieren er enig, godtar de forespørselen. Eieren har 24 timer på seg til å godta forespørselen. Hvis forespørselen aksepteres innen denne perioden, regnes bestillingen som bekreftet og bindende. Så lenge forespørselen ikke er akseptert, har leietaker mulighet til å trekke tilbake forespørselen. I tillegg kan leietaker når som helst sende en ny forespørsel hvis den gamle er utløpt. Tilgjengelighetskalenderen blokkeres for den forespurte perioden så lenge forespørselen ikke er avslått. Leietakere har mulighet til å skrive en melding til eierne via kontaktfunksjonen hvis de fortsatt har ubesvarte spørsmål før de ønsker å sende en bindende forespørsel. Så snart bestillingsforespørselen er akseptert av eieren og dermed fullført, gjelder avbestillingsbetingelsene som er angitt i kjøretøyannonsen.


Umiddelbar bestilling 

Kjøretøy som tilbyr umiddelbar bestilling er merket med et lyn og kan bestilles direkte.



Hvis du ønsker å stille spørsmål til eieren først, kan du gjøre det via kontaktfunksjonen. Du finner knappen "Send melding" rett under eierinformasjonen i kjøretøyannonsen.



Var denne artikkelen nyttig?

Så bra!

Takk for din tilbakemelding

Beklager at vi ikke kunne være mer til hjelp

Takk for din tilbakemelding

Fortell oss hvordan vi kan forbedre denne artikkelen.

Velg minst én av grunnene
CAPTCHA-verifisering er obligatorisk.

Tilbakemeldingen er sendt inn

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil prøve å rette på artikkelen