Hur fungerar bokningsprocessen på MyCamper?

Ändrad den Fri, 16 Feb 2024 vid 02:39 PM

Det finns två sätt att slutföra en bokning på MyCamper: Bindande bokningsförfrågan och Direktbokning.

Bindande bokningsförfrågan

Med detta alternativet skickas en bindande förfrågan för de önskade datumen till ägaren. I förfrågan kan hyraren ställa frågor till ägaren och presentera sina resplaner. Om ägaren samtycker, accepterar de förfrågan. Ägaren har 24 timmar på sig att acceptera förfrågan. Om förfrågan accepteras inom denna period anses bokningen vara bekräftad och bindande. Så länge förfrågan inte har accepterats har hyraren möjlighet att dra tillbaka förfrågan. Dessutom kan hyraren skicka en ny bokningsförfrågan när som helst om den gamla har löpt ut. Tillgänglighetskalendern blockeras för den efterfrågade perioden så länge begäran inte nekas. Hyrare har möjlighet att skriva ett meddelande till ägarna via kontaktfunktionen om de fortfarande har obesvarade frågor innan de vill skicka en bindande förfrågan. Så snart bokningsförfrågan har accepterats av ägaren och därmed slutförts, gäller de avbokningsvillkor som anges i fordonsannonsen.

Direktbokning

Fordon som erbjuder direktbokning är markerade med en blixt och kan bokas direkt.

Om du först vill ställa frågor till ägaren kan du göra det via kontaktfunktionen. Du hittar knappen "Skicka meddelande" direkt under ägarinformationen i fordonsannonsen.