Hvordan fungerer bookingprocessen på MyCamper?

Ændret den Fri, 16 Feb 2024 kl. 02:50 PM

Der er to måder at gennemføre en booking på MyCamper: Bindende bookingforespørgsel og Øjeblikkelig booking.

Bindende bookingforespørgsel

Med denne mulighed sendes en bindende forespørgsel på de ønskede datoer til ejeren. I forespørgslen kan lejeren stille spørgsmål til ejeren og præsentere sine rejseplaner. Hvis ejeren er enig, accepterer de forespørgslen. Ejeren har 24 timer til at acceptere forespørgslen. Hvis bookingforespørgslen accepteres inden for denne periode, betragtes bookingen som bekræftet og bindende. Så længe bookingforespørgslen ikke er blevet accepteret, har lejeren mulighed for at trække bookingforespørgslen tilbage. Desuden kan lejeren til enhver tid sende en ny bookingforespørgslen, hvis den gamle er udløbet. Tilgængelighedskalenderen er blokeret for den ønskede periode, så længe bookingforespørgslen ikke er afvist. Lejere har mulighed for at skrive en besked til ejerne via kontaktfunktionen, hvis de stadig har ubesvarede spørgsmål, før de vil sende en bindende forespørgsel. Så snart bookingforespørgslen er blevet accepteret af ejeren og dermed gennemført, gælder de afbestillingsbetingelser, der er angivet i køretøjsannoncen.

Øjeblikkelig booking

Køretøjer, der tilbyder øjeblikkelig booking, er markeret med et lyn og kan bookes direkte.

Hvis du først vil stille spørgsmål til ejeren, kan du gøre det via kontaktfunktionen. Du finder knappen "Send besked" lige under ejeroplysningerne i køretøjsannoncen.