Vem är ansvarig för att betala för eventuella kostnader som uppstått på fordonet under uthyrningsperioden?

Ändrad den Thu, 15 Feb 2024 vid 03:13 PM

Under hyresperioden är det hyraren som betalar för kostnader som uppstår. Detta inkluderar bland annat parkeringsböter, väg- och broavgifter eller skador på fordonet. Böter och avgifter som uppkommer i efterhand men som har utfärdats under hyresperioden kan ägaren rapportera till MyCamper även efter att utcheckningen har ägt rum. MyCamper kommer då att debitera hyraren för tillämpliga avgifter och betala ut pengarna till ägaren så snart vi har fått pengarna från hyraren.

Hyraren kan inte hållas ansvarig för skador som orsakas av slitage (motor, bromsar, däck).