Hur funkar MyCampers försäkringar?

Ändrad den Thu, 15 Feb 2024 vid 03:12 PM

Alla campingfordon på vår plattform måste ha en heltäckande försäkring som är giltig för uthyrning. Tillsammans med Baloise och Omocom har vi utvecklat skräddarsydda försäkringar för vår plattform beroende på vilket land fordonet hyrs ut i. För de nordiska länderna arbetar vi tillsammans med Omocom och för schweiziska fordon arbetar vi med Baloise.

Försäkringen kommer automatiskt att läggas till ditt fordon. Du behöver inte underteckna ett avtal. Priset för försäkringen läggs till ditt fasta pris på profilen.

Läs mer om MyCampers försäkring här.