Hur gör jag och vem kontaktar jag om det uppstår problem eller skador med husbilen eller husvagnen?

Ändrad den Mon, 04 Mar 2024 vid 04:24 PM

Om du upptäcker en skada vid utcheckningen ska du dokumentera den. Eventuella nya skador eller defekter som har uppstått måste dokumenteras vid utcheckningen, och hyraren är skyldig att kompensera dem. Om du upptäcker skador eller defekter efter att utcheckningen har godkänts måste du bevisa att skadan inträffade under hyresperioden. Du kan sedan lämna in ett krav på ytterligare extra kostnader som kommer att debiteras hyraren.

Omocom Försäkring

Om din bokning omfattas av MyCampers försäkring via Omocom, gör du en skadeanmälan genom att klicka på länken direkt i din bokning under rubriken "Försäkring". Genom att använda denna länk är dina fordons- och bokningsuppgifter förifyllda för en smidigare process. När du har skickat in din skadeanmälan via länken kommer du att bli kontaktad av en administratör som hjälper dig vidare.

Om du har allmänna försäkringsfrågor kan du ringa Omocom på +46852027870. Du kan också skicka ett e-postmeddelande till hello@omocom.insurance.

Baloise försäkring

Om din bokning täcks av Baloise måste hyresgästen fylla i detta skadeanmälningsformulär eller ringa detta nummer +41 58 285 97 75. Baloise kommer då att skapa ett skadeanmälningsnummer och bekräfta att kostnaderna kommer att täckas. Så snart du som ägare får denna bekräftelse kan du frigöra depositionen.

Egen heltäckande försäkring

Ägaren måste skapa en skadeanmälan och skicka in bevis för självrisken. Därefter överför MyCamper depositionen eller en del av den till ägaren och hyraren.