Hvad gør jeg, og hvem kontakter jeg, hvis der opstår et problem eller skade på autocamperen eller campingvognen?

Ændret den Tue, 26 Dec 2023 kl. 12:14 PM

Før du udlejer dit køretøj, er det vigtigt, at du sørger for at dit køretøj er i god stand. Ved indtjekning skal både udlejeren og lejeren inspicere køretøjet sammen og dokumentere evt. skader og defekter, som eksisterer inden lejeperioden begynder. Det er obligatorisk at afslutte og godkende indtjekningen for begge parter, og beviser at begge parter er bekendt med evt. skader og defekter, der eksisterer ved lejeperiodens start.

Ved udtjekning skal man igennem samme proces igen, for at dokumentere evt. nye skader eller defekter, som er opstået under lejeperioden. Disse skader skal dokumenteres på MyCampers hjemmeside, og lejeren vil derefter være ansvarlig for at erstatte dem. Opdager du skader eller defekter efter at udtjekningen er blevet godkendt, skal du som udlejer bevise at disse opstod under lejeperioden. Hvis dette er muligt, kan du indsende krav på ekstraomkostninger, som herefter vil blive debiteret lejeren.

Hvis din booking er dækket af MyCampers forsikring gennem Omocom, kan du indsende en skadeanmeldelse direkte fra din booking under fanen 'Forsikring'. Ved at bruge dette link, vil den nødvendige information om dit køretøj automatisk blive udfyldt i skadeanmeldelsen. Når din skadeanmeldelse er blevet indsendt, vil du blive kontaktet af en konsulent, som vil hjælpe dig videre.

Hvis du har nogen generelle forsikringsspørgsmål, skal du kontakte Omocom på +46 8 520 278 70 . Du kan også sende dem en e-mail på hello@omocom.se.